|

Petra Vlhová - oblieka tiež UYN


Aj Petra Vlhová si vybrala UYN! Víťazné duo pre výzvy svetového pohára

 

Táto slovenská kráľovná - majsterka sveta v obrovskom slalome - je novou tvárou talianskej značky. Vo svojich súťažiach bude mať na sebe vysoko technické ponožky a spodnú bielizeň UYN, ktoré sú vyrobené vo farbách jej krajiny.

UYN - Unleash Your Nature a Petra Vlhová; talianska značka, ktorá priniesla revolúciu v oblasti funkčného oblečenia, a slovenská šampiónka, ktorá získala v roku 2019 zlato v Åre na Majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní. Vo svetovom lyžovaní je tu nové víťazné duo, pripravené vytvoriť množstvo vzrušujúcich chvíľ pre davy svojich fanúšikov na pretekoch Svetového pohára či Majstrovstiev sveta v najbližších sezónach.

Na pretekoch aj pri tréningu na snehu bude môcť Petra Vlhová počítať so spodnou bielizňou a ponožkami UYN. Tieto vysoko technické výrobky sú vyvíjané v laboratóriu a testované v spolupráci s najlepšími športovcami, čo zaručuje mimoriadny výkon. Konkrétne, nová tvár značky UYN bude používať ponožky, spodné tričko a spodné nohavice modelovej rady NATYON. Vyrobené v slovenských farbách so slovenským znakom dávajú tejto fenomenálnej športovkyni viac energie a dravosti do jej lyžiarskych výkonov. UYN jej tiež poskytne spodnú bielizeň z modelovej rady AMBITYON a EVOLUTYON plus naše ponožky RACE SHAPE.

Pripravení na naše hlavné úlohy v tejto sezóne

Majsterkou sveta Petrou Vlhovou sa neuveriteľný #UYNner team rozrastá a pripravuje sa na ďalšiu úspešnú sezónu. Talianska značka bola uvedená na trh na jeseň 2018, ale už teraz je považovaná za veľmi významnú značku v športovom svete. Sme technickým sponzorom desiatich najlepších svetových národných tímov vrátane Talianska, Rakúska, Francúzska, Nórska a Nemecka, ale aj slovenského biatlonu. Novinkou v sezóne 2019-2020 sú americké lyžiarske a snowboardové tímy. Minulý rok si športovci, ktorí používali UYN, len pri alpskom lyžovaní pripísali 48 víťazstiev na podujatiach Svetového pohára (zo 73 pretekov) a šesť svetových titulov, čo je obrovský úspech.

Spoločnosť UYN vyvinula modelovú radu Natyon, aby našim majstrom poskytla vysoký výkon. Natyon je modelová rada spodnej bielizne a ponožiek, ktorých exkluzívna technológia dáva nositeľom výhody komfortu a výkonu pri pretekaní. Inovatívny strih trička Natyon bez švov okolo pliec, umožňuje maximálnu slobodu pohybu rúk a zároveň napomáha správnemu držaniu tela - všetko dôležité pre výkon. Technológia Coolvent rýchlo absorbuje pot a zlepšuje prúdenie vzduchu k pokožke, čím udržuje telo v správnej teplote. Medzitým systém Heatmemory udržuje teplo počas zotavovania, aby sa zabránilo prechladnutiu. Keď budete nosiť Natyon, budete vždy pripravení uvoľniť svoju energiu.

Vlhová: #UYNner do poslednej bunky až do jej samotnej DNA 

Najvyššia trieda. Fyzická sila. Mentálne odhodlanie. Petra Vlhová má všetky vlastnosti skutočného #UYNnera. Debutovala na Majstrovstvách sveta vo veku 17 rokov. V roku 2014 sa stala juniorskou majsterkou sveta v slalome a upevnila si pozíciu jedného z najlepších talentov v lyžovaní. V rokoch 2015-2016 dominovala v Åre svojím prvým víťazstvom v pohári, ale v poslednej sezóne dala definitívne punc slalomu a obrovskému slalomu: päť víťazstiev a druhé miesto vo finále Svetového pohára. A čo je najdôležitejšie, na Majstrovstvách sveta získala zlato. Teraz jej horlivé úsilie o krištáľový glóbus pokračuje, ale s vitálnym spojencom: s nekompromisnou kvalitou UYN.

 

Z oficiálnej tlačovej správy značky UYN

Doručenie tovaru až k Vám domov
Overený obchod na Heureka.sk
Rýchle doručenie
Garancia najnižších cien