|

Salewa mtn trainer lite


Nový model salewa mtn trainer lite je odľahčená verzia modelu Mtn Trainer. Je určený hlavne turistom, ktorí nechodia náročné a časté túry v skalnatom teréne. Nechcem tým povedať, že tento model lite na to nie je vhodný, ale pri pravidelnom a viac-hodinovom pobyte v náročnom teréne si topánka vyžaduje väčšiu tvrdosť podrážky. Výmenou za tento akoby nedostatok je pohodlie a komfort pri nosení, čo ocenia turisti strednej kategórie. Taktiež mäkšia podrážka a medzipodrážka dávajú priestor využívať tento model mtn trainer lite ako mestskú outdoorovú obuv. 
Napriek tomu, že model lite rady mtn trainer je určený na ľahšiu turistiku má všetky prvky 100% turistickej topánky, ako sú okopová guma, ochrana bočných stien nohy, kvalitné vložky a odolný zvršok. 
Varianty novej rady Mtn trainer lite sú:
nízke bez membrány - Salewa mtn tranier lite
nízke s membránou GTX - Salewa mtn trainer lite GTX
vysoké s membránou GTX - Salewa mtn trainer lite MID GTX
Všetky tieto varianty nájdete ako v pánskom, tak i dámskom prevedení.

Povedali sme si rozdiely, komu sú tieto modely Salewa vo verzii lite určené, a priblížime vám aj konkrétne technické prvky, ktoré sú rozdielne. 
Prvým hlavným rozdielom je váha, ktorá je približne o 20% nižšia. Zvršok obuvi tvorí viac textil doplnený výstuhami a ochranou pred vonkajšími vplyvmi. Tieto plastové vystuženia zároveň podporujú stabilitu nohy v obuvi. Okopová guma je samozrejmosťou. 
Podrážka je dodávaná značkou POMOCA, ktorej použitie sa osvedčilo už pri modeli wildfire edge. Táto podrážka z dielne POMOCA sa vyznačuje dobrou priľnavosťou a vysokým komfortom pri chôdzi.
      

 

Doručenie tovaru až k Vám domov
Overený obchod na Heureka.sk
Rýchle doručenie
Garancia najnižších cien